2011. november 14., hétfő

Mozgókép

Sunny mit sem törődve a káros UVA és UVB sugárzásokkal, napozik akár délelőtt 11 és délután 3 között is, számára az ózonlyuk ellenére is felhőtlen a napozás, sőt még csak fényvédőt sem használ, bár szenved is miatta:) Néha megpirulnak a fülei és akkor aztán ég és viszket neki. Mindennél jobban várja - na jó ez nem igaz, mert a kajától fontosabb nincs - , hogy felkeljen a Nap, mert bár hiába bukott meg jó néhány száz éve a geocentrikus világkép, a Nap azért még mindig kel és nyugszik és ezt Sunny nagyon élvezi. Mindig arra a pontra fekszik, ahova besüt a Nap:)

Most éppen szemből

Sunny kinőtte a Napot:)

A másik oldalt is kell napoztatni

A Nap körbejár

Sunny nem panaszkodik, csak fogja magát és megkeresi azt a pontot, ahova éppen besüt a Nap.

Egy jó ideje próbálok már egy hosszabb videót összevágni Sunnyról, de egyelőre lehetetlennek tűnik a küldetés. Gyakorlatilag jó néhány percnyi videóm van már, de olyan mintha egy fényképet néznék, csak a megszokottól tovább, jóval tovább... Hihetetlen, hogy Sunny kölyök kutya létére mennyi ideig képes mozdulatlanul ülni vagy állni. Van olyan több mint fél perces videóm, amin nem moccan, na már most ezekből tényleg "nagyon érdekes" videót lehetne készíteni. Kb. mint egy album vetítés jó lassúra állítva a képek közötti váltásokat:) Volt már olyan, hogy amikor visszanéztem egy 43 másodperces videót amin Sunny csak ült és bámult előre, készítetést éreztem arra, hogy megrázzam a készüléket, hátha történik valami:)
De én nem adom fel, úgy járok már Sunny nyomában, mint egy japán turista, szinte már többet látom a kijelző mögül a kutyámat, mint az életben:) Ha ez így megy tovább, azt tudom elképzelni, hogy pár év múlva nagy nehezen össze tudok vágni egy fél percnyi MOZGÓképet, az első 15 másodpercben Sunny még kölyök, a videó második felében meg már vagy 10 éves... :) Akár a fenti képre is mondhatnám, hogy az amúgy egy videó:)

2 megjegyzés: