2012. április 10., kedd

Nyuszis hétvége

Lassan egy éve, hogy Sunny velünk van. Ez idő alatt úgy hozzánk nőtt, hogy el sem tudnám képzelni már nélküle a mindennapokat. És ez fordítva is igaz, mint hétvégén kiderült...
Megint Egerbe látogattunk, bár lehetett volna jobb idő is, de mi így is kirándultunk egy nagyot a Bükkben. Közel 7 km-t. Nehéz ilyenkor Sunnyval, mert mindig mindent körbe kell szimatolni, mindenhova be kell nézni, aztán jobb ilyenkor a nyomában lenni, mert előbb utóbb, úgy is valami rosszaságon kapjuk.

Gondoltuk, hogy ez a kis túra majd kifárasztja, de szokás szerint semmit nem aludt napközben, max. 1-2 perceket. De majd ma:) Már reggel sem kelt fel a helyéről, aludt a kis párnájával és csak a szemével követte a történeseket.
Sunny-t egy ebédre nem vihettük magunkkal, mert féltünk, hogy nem tenne jót egy 18 éves uszkár kutyusnak - aki már túl van egy-két komolyabb betegségen -, ha Sunny a játékos kis jellemével nekimenne. Úgyhogy felügyeletre bíztuk. A közel egy év alatt eddig kétszer volt nélkülünk, egyszer amikor költöztünk a barátaink vigyáztak rá, és a múltkori hosszú hétvégén pedig Gábor apukája, ahogy most is. De akkor csak 20 percig voltunk távol. Most viszont fél óra után nem bírta tovább, addig is végig a kapuban volt és nézelődött kifelé és sírt, a szokásos szörnyecskés hangon. Nem lehetett semmivel lekötni a figyelmét, pedig próbálták sonkával, játékkal, de ő csak utánunk sírt, úgyhogy egy gyors ebéd után mentünk is Sunnyhoz. Amint odaértünk, mintha mi sem történt volna elkezdett játszani, mászkált mindenfelé, teljesen megnyugodott. Hát így vagyunk mi kölcsönösen oda egymásért:) Nem tudom, hogyan ítéljem meg ezt a helyzetet, mert nem ismerek más kutyát, aki ennyire ragaszkodna a gazdáihoz és igazából nincs elkényeztetve Sunny, mert sok minden nincs megengedve neki, ami más kutyáknak igen, például: sosem mehet fel kanapéra, ágyra, nem kunyerálhat asztalnál kaját, nem ugrálhat az emberekre, ez csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jut más kutyákról. Ami viszont biztos, hogy szeretettel el van halmozva, nem kicsit, lehet, hogy ez teszi:)

Húsvéti képek


Sunny profilból? A fülek legalábbis nagyon hasonlítanak:)

 
                    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése